Oficiální stránky soutěže, která se hraje už od roku 1994
>> kompletní přehled zápasů <<
Nejlepší individuality sezóny 2019/2020
| bakeero

Nejlepší individuality sezóny 2019/2020

V sobotu jsme na závěrečném vyhlašování výsledků sezóny 2019/2020 krom nejlepších týmů odměňovali také nejlepší individuality, které si dnes představíme.

All Star tým 2019/2020
nejlepší sestavu letos po pokusech o nekalé ovlivnění určoval hlavní pořadatel a zapisovatel soutěže, kteří vybrali následující borce; (na fotce výše zleva) Jaromír Vorel (DG303), Miroslav Turek (FC Mexico), David Bečvář (DG303), Roman Žurek (FC Mexico) a Jan Hoch (Seš-lost). 

Brankář: Miroslav Turek (FC Mexico)
Miroslav Turek z FC Mexico letos prodloužil svou rekordní účast v All Star týmu Vodňanské ligy na 4 zářezy, což je mezi brankáři absolutní unikát. Z hráčů v poli se stejnou bilancí může pochlubit jen Jaroslav Volmut z DG303, který se do ideální sestavy dostal také 4x v letech 2010-2013.

Obránce: Roman Žurek(FC Mexico)
Tradiční lídr strunkovických zadních řad se letos rozehrál do skvělé formy, kterou potvrdil i ve FINAL4 a o téhle nominaci asi nepochybuje nikdo. 15 vstřelených branek rovněž hovoří za vše.

Obránce: Jan Hoch (Seš-lost)
Po dlouhých letech se stalo, že jediný hráč tak zřetelně ovlivnil výkonnost svého týmu. Jan Hoch dotáhl poprvé v historii Seš-lost do vyřazovacích bojů a nebýt kontumace dvojzápasu o bronz, mohl jistě promluvit i do kategorie Nejlepší hráč ročníku.

Útočník: Jaromír Vorel (DG303)
Plejer, který ve žlutočerném dresu nezažil nic jiného, než mistrovské tituly. Už sedmým rokem patří Jaromír Vorel mezi tahouny ofenzivy DG303 a letos si s 21 góly vystřílel mezi šutéry bronzovou příčku. Svou důležitost pro tým potvrzoval v důležitých utkáních, včetně toho finálového.

Útočník: David Bečvář (DG303)
Nejmladší hráč v kádru DGčka se v týmu rychle zabydlel a patří k oporám mistrovských tažení. Letos se mu sice střelecky nedařilo tolik jako v předešlých letech, ale vše vynahrazoval bojovností, která se žlutočerným vyplatila.

Objev sezóny do 21 let
Tuhle kategorii jsme letos vyhlašovali počtvrté. Cenu si (bez určení pořadí) odnesli následující borci; Filip Bína (Seš-lost), Jakub Sova (FC Mexico), Jan Skála (5 Samyc).

Filip Bína (Seš-lost)
Mladá puška v dresu Seš-losti. Při své premiérové sezóně ve Vodňanské lize zaznamenal Filip Bína 9 vstřelených branek a patřil k oporám svého týmu.

Jakub Sova (FC Mexico)
Jedna z letošních posil FC Mexico se na vodňanské palubovce rychle rozkoukala a strunkovičtí mohou litovat, že závěr sezóny vynechal kvůli zranění. Ve finále by jeho hbitost jistě byla znát.

Jan Skála (5 Samyc)
V dresu 5 Samyc se letos rozehrálo hned několik mladých tváří, ale mezi ty nejvýraznější bezesporu patřil Jan Skála. Mezi střelci to dotáhl až na 4. místo.

Nejlepší hráč 2019/2020: Roman Žurek (FC Mexico)
V průběhu celé sezóny patřil k lídrům týmu a v Design Elektro FINAL4 šla jeho výkonnost ještě nahoru. Ve finálovém zápase dokonce patřil k nejlepším plejerům na hřišti a přesvědčil tak o tom, že z nominovaných jmen bylo vybráno právě to jeho.

Nejlepší brankář 2019/2020: Miroslav Turek (FC Mexico)
Ve STATOM základní části možná diváky nepřesvědčoval tolik jako v minulých letech, jenže ve vyřazovací části šla jeho výkonnost rapidně nahoru. V semifinále se zásadním způsobem zasloužil o zdecimování nebezpečné Siberie a ve finále platil i na střelce DG303.

Nejlepší střelec 2019/2020: Jakub Varyš (Chill)
Tradičnímu snajperovi letos unikla účast ve FINAL4, ale dokázal si to vynahradit alespoň tím, že si vystřílel korunku pro krále střelců. 40 branek je za poslední roky nejvyšší počet vstřelených branek, takže nikdo nepochybuje o tom, že tenhle titul je ve správných rukou.

Nejproduktivnější hráč FINAL4 2020: Petr Pasecký (FC Mexico)
Letos podruhé jsme ve FINAL4 sledovali také kanadské bodování jednotlivých plejerů. V něm si nejlépe vedl hráč s mimořádným gólovým čuchem Petr Pasecký. V bojích o velký putovní pohár zaznamenal celkem 7 bodů za 6 vstřelených branek a 1 asistenci. Nebýt jeho absence ve finálové odvetě, mohlo být tohle číslo ještě vyšší.

Všem oceněným ještě jednou blahopřejeme!

© VODŇANSKÁ LIGA 2024 Rostislav Bakula | Webdesign by grafik44.cz