Oficiální stránky soutěže, která se hraje už od roku 1994
>> kompletní přehled zápasů <<
Představení nového organizátora Vodňanské ligy
| admin

Představení nového organizátora Vodňanské ligy

Vážení přátelé, kamarádi, dovolte mi, abych se touto cestou jako nový hlavní organizátor soutěže Vodňanské ligy tak trochu představil, i když mě určitě většina hráčů pohybujících se na fotbalových palubovkách nebo trávě, již zná.

Jmenuji se Luboš Zabilka, jsem z Českých Budějovic a je mi 41 let. Co se týče fotbalového působení v minulosti, trénoval jsem fotbalovou mládež v oddílech Lokomotiva Č. Budějovice, SK Dynamo Č. Budějovice a Malše Roudné, od svých sedmnácti let ještě aktivně působím jako krajský rozhodčí FAČR, pískal jsem druhou celostátní futsalovou ligu a jsem zároveň rozhodčí nejvyšší celostátní soutěže České federace sálového fotbalu. Šest volebních období jsem byl předsedou Českobudějovického svazu sálového fotbalu, který byl po většinu doby začleněn právě pod již zmíněnou federaci a měl největší členskou základnu v republice (tři ligy s 24 účastníky).

Vzhledem k neshodám a nezájmu ohledně propagace mládežnické základny, která se děla pouze u nás, jsem se ale rozhodl rezignovat na tuto funkci a jsem moc rád, že jsem se dohodl na spolupráci s Rosťou a budu snad moci využít získané zkušenosti v dalším pokračování Vodňanské ligy. Laťka je dána hodně vysoko, hlavně co se týče prezentace a organizace, nicméně již nyní se můžete těšit na promyšlená zpestření v rámci hracích dnů (soutěže, charitativní akce) a budu rád i za každý námět i připomínku.

Věřím, že se najdou i dobrovolníci z řad hráčů, kteří přispějí ke zkvalitňování a spokojenosti všech účastníků i fanoušků soutěže a budu rád, když se mi ozvou s návrhem uplatnění. Prosím, abyste co nejvíce sdíleli a propagovali tuto soutěž prostřednictvím sociálních sítí, případně oslovili další zájemce z řad hráčů a klubů a již nyní se moc těším na spolupráci. V nejbližších dnech budou zaslány kontaktním osobám týmů další informace týkající se přihlášek do soutěže.

Luboš Zabilka

© VODŇANSKÁ LIGA 2024 Rostislav Bakula | Webdesign by grafik44.cz