Oficiální stránky soutěže, která se hraje už od roku 1994
>> kompletní přehled zápasů <<
Drůbežáři odehráli svoji poslední sezónu ve Vodňanské lize
| bakeero

Drůbežáři odehráli svoji poslední sezónu ve Vodňanské lize

Letošní ročník byl bohužel zároveň tím posledním pro dlouholetého účastníka Vodňanskou drůbež. Za tým sezónu i dosavadní působení zhodnotil kapitán týmu Martin Šácha.

Uplynulá sezóna se dá za Vodňanskou drůbež zhodnotit velice stručně. Postavení v celkovém pořadí bohužel odpovídá výkonům mužstva v celém ročníku . Nebyli jsme schopni podávat stabilně dostatečně kvalitní výkony, které by nám zaručovaly bodové zisky. Trápení v zápasech s celky ze spodní části tabulky jsou toho důkazem. Chybělo nám nasazení a herní disciplína, svou měrou se projevil i pokročilý věk našich hráčů. Svoji roli sehrála i tradičně horší docházka mladších hráčů, ale i například vynucená předvánoční absence tradiční opory Jaroslava Křenka, který i tak dokázal v menším počtu zápasů nastřílet nejvíce branek týmu. Znovu je potřeba naopak pochválit přístup hráčů z Netolic, Miroslava Balouška a Filipa Rokůska a také nestárnoucího Petra Valenty. Velmi znatelná byla absence dlouholeté opory v bráně Petra Nováka, kterého nemohl, z důvodu zranění, plnohodnotně po celou sezónu nahradit Jiří Vondrka.

PŘIPOMEŇTE SI: FINÁLE 2009/2010, Vodňanská drůbež - DG303

Na závěr stručného hodnocení bych rád poděkoval Rosťovi Bakulovi za tradičně dobrou organizaci ročníku a doufám, že ve své aktivitě, i přes dříve avizované informace, vytrvá. Dále bych rád pogratuloval vítězům, úspěšným týmům z elitní čtyřky, ale i oceněným jednotlivcům k dosaženým úspěchům.

Zároveň mi dovolte tímto poděkovat všem současným i minulým spoluhráčům Vodňanské drůbeže za roky strávené v našem týmu, dále všem, kteří nás podporovali nebo nám pomáhali, a to především proto, že došlo v rámci našeho mužstva k rozhodnutí, že se nebudeme dále účastnit dalších ročníků Vodňanské ligy. Rozhodnutí je to velice těžké, a to i z důvodu, že pro některé z nás je to konec jedné éry trvající bez přerušení více než dvacet let. Je již ale z mnoha důvodů na čase. Ještě jednou děkuji všem a přeji Vodňanské lize je to nejlepší.


Pro doplnění dodáváme, že Vodňanská drůbež byla pravidelným účastníkem naší soutěže už od sezóny 1997/1998. Hned při svém prvním startu tehdy obsadila druhé místo a také v dalších ročnících se pravidelně umísťovala na stupních vítězů. Boj o nejvyšší příčky sváděl tým drůbežářů hlavně s mužstvy jakými byly Zlatý soudek, DG303, Záruba a FC Kapr. Vrcholem byly dva mistrovské tituly z let 2007 a 2010. Za všechny odehrané roky patří týmu poděkování.

© VODŇANSKÁ LIGA 2024 Rostislav Bakula | Webdesign by grafik44.cz